۱۸ روش اثبات شده برای کاهش وزن که حتما باید بدانید.


۱۸ روش اثبات شده برای کاهش وزن

بسیاری از روش‌هایی، که برای کاهش میزان تبلیغ می‌شوند، افسانه‌های بیس.ندس.

تبلیغات کاهش وزن، مردم را دعوت به انجام کارهای دیوانهواری برای کاهش وزن می کنند، که بیشتر نیز، بدون سند و مدرک معتبری هستند.

بااین حال، برخی از روش های اثبات شده برای کاهش وزن کاهش وزن دارند، که می توان برای رسیدن به ایدهآل، از آنها کمک گرفت. در ادامه، برخی از این روش‌ها را معرفی می‌کنند.

18 روش اثبات شده برای کاهش وزن
۱۸ روش اثبات شده برای کاهش وزن

۱- نوشیدن آب، به‌خصوص قبل از وعده‌های غذایی

نوشیدن آب، متابولیسم بدن را، به میزان ۲۴ تا ۳۰ درصد، در بازه زمانی یک تا یک و نیم ساعت افزایش می دهد. در یک تحقیق مشخص، که مصرف نیم لیتر آب، نیم ساعت قبل از غذاها، مصرف بیش از ۴۴ درصد وزن خود را کاهش دهد، در مقایسه با میزان مصرفی که این کار را انجام نمی دهد، می شود.

۲- مصرف تخم‌مرغ به‌عنوان صبحانه

مصرف منابع غنی از مواد غذایی، مانند: تخممرغ، به عنوان صبحانه، باعث کاهش مصرف سوخت در ۳۶ ساعت آینده و کاهش بیشتر وزن و سوزاندن مصرف می شود.

۳- نوشیدنی قهوه بدون شکر و مواد شیرین کننده

قهوه باکیفیت، مملو از آنتیاکسیدان است، و می تواند، فواید بیشماری برای سلامتی داشته باشد.

مطالعات نشان می دهد، که کافئین موجود در قهوه، می تواند، متابولیسم را ۳ تا ۱۱ درصد تقویت کرده و مصرف سوزی را ۱۰ تا ۲۹ درصد افزایش دهد.

۴– نوشیدنی چای سبز

چای سبز نیز، مانند قهوه، فواید زیادی برای سلامتی، که یکی از آنها، کاهش وزن دارد. با اینکه، کافئین موجود در چای سبز، بسیار کمتر از قهوه است، اما چای سبز را، با آنتیاکسیدانی قوی، بهنام کاتچین به بار می‌آورد، که باعث تقویت خاصیت سوزی کافئین می‌شود.

۵– روزه‌داری متن‌وب

روزهداری متناب، یک الگوی تغذیه ای محبوب است، که در آن، فرد، دوره های متناوب خوردن و روزهداری را پپت سر میگذارد.

تحقیقات نشان می دهند، که روزهداری متناوب، می تواند به میزان ثابتی کاهش یابد، در کاهش وزن باشد. همچنین، این روش، ممکن است، یکی از نقایص رژیم های محدود کننده می تواند، یعنی احتمال کاهش توده عضلانی، بهدنبال رژیم گرفتن را کاهش دهد.

۶- استفاده از مکمل های گلوکومان

گلوکومان، یک پلیساکارید طبیعی، و از فیبیعی غذایی است، که به ذذب و حفظ آب در روده، و احساس پری و سیری در فرد کمک می کند.

تحقیقات نشان می دهد که مصرف مکمل های حاوی گلوکومان، می تواند به کاهش وزن بیشتر در رژیم های غذایی کمک کند.

۷- مصرف شکر افزوده

شیرین‌کننده‌ها و شکر افزوده، یکی از بدترین اجزای صنعت تغذیه مدر٪ هسسر است

مطالعات نشان می دهند، که مصرف قند (و شربت ذرت با فروکت بالا) به شدت با افزایش خطر اضافه وزن و چاقی و همچنین افزایش خطر ابتلا به بیماری هایی، مانند: نوع ۲ و بیماری های قلبی ارتباط دارند.

در هنگام مصرف مواد غذایی مختلف، حتی غذاهای به اصطلاح سالم، برچسب ها را از نظر میزان شیرین کننده ها و شکر افزوده ها، و مصرف مواد غذایی، با افزایش این مواد را کاهش می دهد.

۸- خوردن در بشقاب های کوچکتر

کاهش اندازه بشقاب، در برخی افراد، باعث می شود، تا فرد به ککل ناخودآگاه، غذای کمتری را در هر وعده غذایی مصرف کند.

۹- مصرف مکمل های حاوی پروبیوتیک

تحقیقات، از تاثیر مصرف مکمل های پروبیو، که حاوی ویتامین های خانواده لاکتوباوس هستند، در کاهش بیشتر خبر می دهند.

۱۰- خوردن غذاهای تند

کپسایسین موجود در مواد غذایی تند، باعث افزایش متابولیسم و ​​ک،هش شتود می شود.

با این حال، ممکن است، نوعی مقاومت در بدن، نسبت به وزن کپساییین، در اثر مصرف طول مدت غذاهای تند، ایجاد شود.

۱۱- ورزشهای هوازی

ورزشهای هوا، بهترین روش، برای افزایش سلامت جسمی و روحی، و سوزاندن سلامتی و سلامتی هستند.

ورزشهای هوازی، به ویژه در کاهش کمکمی، که باعث ایجاد بیماریهای متابولیک می شود، بسیار دقیق است.

۱۲- افزایش مصرف فیبر

افزایش مصرف فیبر، بیشتر برای کاهش وزن، توصیه می‌شود.

نتایج حاصل از تحقیقات مختلف، متفاوت است، اما برخی از مطالعات نشان می دهند که مصرف فیبر، می تواند باعث ایجاد احساس پری و سیری در فرد شده و در ازمدت، کاهش وزن شود.

۱۳- خواب کافی و مناسب

نقش خواب در کاهش وزن، بسیار دستکم گرفته می شود، اما تاثیر آن، از ورزش و رژیمغذایی کمتر نیست.

مطالعات، بیخوابی و خواب نامناسب را، یکی از مهم ترین فاکتورهای ایجاد چاقی میدانند. بی‌خوابی، ۸۹ درصد خطر افزایش چاقی در کودکان را می‌دهد. پیشنهاد به چاقی در بزرگسالان، در صورت بیخوابی، و خواب با کیفیت نامناسب، ۵۵ درصد بیشتر می شود.

۱۴- افزایش مصرف مصرف‌ها

افزایش افزایش مصرف در رژیم غذایی، یکی از آسانترین روشها برای کاهش وزن است.

تامین ۲۵ درصد از مصرف روزانه از منابع تولیدی، باعث کاهش اثرات وسواسی در رابطه با خوردن، و کاهش مصرف روزانه می شود.

۱۵- عدم مصرف نوشیدنی‌های حاوی قند زیاد، مانند: نوشابه و آب‌میوه‌ها

چاق‌کننده‌ترین ویژگی رژیم‌غذایی مدرن، شکر محلول است.

مصرف نوشدنی‌های شیرین، با افزایش ۶۰ درصدی خطر چاقی در کودکان همراه است.

باید توجه کرد، که آبمیوه‌ها نیز حاوی تعداد زیادی شکر محلول هستند. بهتر است، مصرف میوه ها را افزایش داده و مصرف آبمیوه ها را قطع یا بسیار محدود کنید.

۱۶- غذا را آرام‌تر بجوید

مغز، به مدتی زمان نیاز دارد، تا تشخیص دهد، که به میزان کافی غذا خو،اه  برخی از مطالعات، نشان می دهد، که جویدن آهسته تر لقمه های غذایی، می تواند، به خوردن کمتر و افزایش هرممون های مرتبط با کاهش وزن کمک کند.

همچنین، جویدن آرامتر لقمه های غذایی، ممکن است، دریافتی از موادغذایی را نیز کاهش دهد.

۱۷- افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات

میوه ها و سبزیجات، دارای خاصیت های ویژه هستند، که باعث می شود، مصرف آنها، به کاهش وزن، کمک کند.

این دسته از مواد حاوی مقدار کم، و فیبر زیادی هستند. بافت پر از آب و نوشیدن کم میوه ها و سبزیجات، باعث ایجاد احساس پری و سیری، بهدنبال مصرف آنها می شود. تحقیقات از تاثیر مثبت مصرف این مواد در کاهش وزن خبر می‌دهند.

18 روش اثبات شده برای کاهش وزن
۱۸ روش اثبات شده برای کاهش وزن

همچنین، میوه ها و سبزیجات، منابع بسیار منابع بسیار مناسب، برای تامین نیاز بدن، به ریزمغذی های مختلف، از جمله، انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

۱۸- بهجای رژیم گرفتن، مصرف غذاهای سالم را افزایش می دهد

یکی از مککلات اصلی رژیم هایی غذایی، ادامه دادن، پایبند بودن و تاثیر گرفتن از آنها در درازمدت است.

بهتر است، بهای رژیم گرفتن، هدف خود را، تبدیل شدن به فرد سالمتر، خوشحالتر و با آمیختن بدنتان، و به جای محرومیت از مواد غذایی، تغذیه خود را برپایه غذاهای سالم سالم کنید.

منبع نوشته :

https://www.healthline.com/nutrition/26-evidence-based-weight-loss-tips#TOC_TITLE_HDR_18

این سایت یک خبرخوان اتوماتیک است که مطالب مختلفی را بازنشر می کند. در صورتی که محتوای شما بدون ذکر منبع منتشر شده است لطفاً اطلاع دهید تا لینک اضافه شود.