کارخانه بادام هندی شیراز ایرانیان


برخلاف اکثر آجیل ها، بادام هندی حاوی مقدار خوبی نشاسته است که یک غلیظ کننده مفید برای خامه و سس های لبنی است. همچنین از آنجایی که آنها منبع غنی آنتی اکسیدان هستند، رادیکال های آزاد را در بدن از بین می برند و خنثی می کنند و می توانند محافظت خوبی برای پوشش داخلی معده ایجاد کنند و از آسیب معده ناشی از مصرف الکل جلوگیری کنند.

بادام هندی به طور طبیعی حاوی مواد سمی به نام اوروشیول است که با برداشتن پوست و حرارت دادن از بین می رود و به راحتی قابل مصرف است.

همچنین حاوی ویتامین های C، B، K، E و اسید فولیک است و سرشار از مواد معدنی مانند منیزیم، روی، فسفر، آهن، پتاسیم و کلسیم است که در ادامه این مقاله به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

همانطور که در بالا ذکر شد، بادام هندی شیراز دارای خواص و فواید بسیاری است که در مراکز خرید شیراز به صورت عمده نیز موجود است. زنانی که در دوران بارداری وزن اضافه نمی کنند، می توانند با مصرف بادام هندی این مشکل را حل کنند زیرا حاوی چربی ها و کربوهیدرات های خوب هستند.

بادام هندی در مناطق گرمسیری رشد می کند و نوعی میوه است که توسط درختی همیشه سبز تولید می شود. دانه‌های بادام را زمانی که هنوز نارس و سبز هستند برداشت می‌کنند و چون هنوز پوست آن سفت نشده است با چاقو بریده می‌شوند و میوه آن جدا می‌شود و سپس مغز آن را مدتی در آب زردچوبه قرار می‌دهند تا آلاینده‌ها از بین بروند. از بین می رود و قابل خوردن خواهد بود.

درخت بادام هندی در ایران

در برخی از مناطق ایران می توان درخت بادام هندی را پرورش داد که ویژگی آن آب و هوای مرطوب است، این درخت دارای تنه های کوتاهی است که ارتفاع آن بین ۱۰ تا ۲۰ متر می رسد.

جالب است بدانید که بادام هندی به میوه های فرعی یا شبه معروف است زیرا ابتدا گلی مخروطی شکل می روید و در آن این بادام می روید و وقتی به بلوغ و رشد رسید می توان آن را چید و خورد.

رشد بادام هندی ایران مانند سایر درختان و میوه ها نیازمند مراقبت و کودهای ارگانیک است تا محصولی با کیفیت و قابل اعتماد تولید شود. کاشت این میوه نیاز به اصول و قوانین خاصی دارد که کشاورز و باغدار باید آن را بیاموزند و به کار گیرند تا این درخت رشد کند.

اگر علاقه مند به کاشت بادام هندی و فندق مرغوب هستید، باید بدانید که جوانه زدن این درخت حدود ۲ تا ۳ سال طول می کشد و با توجه به شاخه های نازک و ظریف این درخت، قبل از به ثمر رسیدن نیاز به مراقبت کامل دارد. باد و موارد دیگر می شکند.

کارخانه بادام هندی خام تازه

کارخانه های زیادی در ایران وجود دارند که به تولید، توزیع و عرضه بادام هندی خام تازه می پردازند. آجیل بادام هندی دارای دو عدد مغز مختلف به نام های ۲۴۰ و ۳۲۰ می باشد و سایز ۲۴۰ از قیمت بالاتری در بازار برخوردار است.

کیفیت، اندازه، شکسته و کامل، نحوه خرید و شرایط موجود در بازار از جمله عوامل تعیین کننده قیمت خرید بادام هندی خام است. این محصول در طعم‌های مختلف مانند زعفرانی، فلفلی، هندی و نمکی ساخته و استفاده می‌شود که از بادام هندی خام گران‌تر است.

امروزه کشورهایی مانند شرق آفریقا، آفریقای جنوبی و آمریکای مرکزی از صادرکنندگان اصلی این محصول هستند و کشورهای اطراف آن مانند هنگ کنگ، چین، کانادا و استرالیا بیشترین مصرف کننده و خریدار بادام هندی خام تازه هستند.

جالب است بدانید که کارخانه بادام هندی شیراز بسیار شلوغ و پررونق است و افراد زیادی را برای کار در این مراکز جذب کرده است.

در برزیل، بادام هندی بسیار معروف و محبوب است. در واقع این محصول متعلق به این کشور است و در کشورهایی مانند نیجریه، ویتنام و هند نیز تولید می شود و طرفداران زیادی در بین مردم دارد.

همانطور که در بالا ذکر شد، کارخانه بادام هندی با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی و استانداردهای بهداشتی تایید شده سعی در تولید بهترین بادام هندی خام و به مشتریان و متقاضیان خود دارد.

این سایت یک خبرخوان اتوماتیک است که مطالب مختلفی را بازنشر می کند. در صورتی که محتوای شما بدون ذکر منبع منتشر شده است لطفاً اطلاع دهید تا لینک اضافه شود.