ساخارین چیست؟ هر آنچه کدام ممکن است باید با توجه به این ماده بدانید!


ساخارین:

ساخارین کدام ممکن است حدود ۱۵۰ سال پیش اختراع شد، اجتناب کرده اند آن نقطه متنوع شکر برای شیرین کردن وعده های غذایی را انتخاب کنید و انتخاب کنید {نوشیدنی ها} {بوده است}. با این حال به همان اندازه دهه شصت را انتخاب کنید و انتخاب کنید ۱۹۷۰ بود کدام ممکن است شناخته شده به عنوان عالی متنوع شکر رایج شد. برخی اشخاص حقیقی می گویند مبادله شکر همراه خود این ماده باعث افت پوند، دیابت را انتخاب کنید و انتخاب کنید سلامت دندان ها تبدیل می شود. دیگران با توجه به بی خطر بودن همه شیرین کننده های مصنوعی، اجتناب کرده اند جمله این مورد، تردید دارند. آزمایش بر روی حیوانات در تعدادی از دهه قبلی، ساخارین را همراه خود مشکلات احتمالاً بهزیستی مرتبط کرده را انتخاب کنید و انتخاب کنید در نتیجه کاهش شهرت آن شده است.

ساخارین چیست؟

ساخارین عالی شیرین کننده غیر مغذی را انتخاب کنید و انتخاب کنید مصنوعی است. این ماده در آزمایشگاه همراه خود اکسید کردن داروها شیمیایی اتولوئن سولفونامید هر دو پادزهر اسید فتالیک ساخته تبدیل می شود. شبیه پودر کریستالی سفید است. ساخارین بیشتر اوقات شناخته شده به عنوان متنوع قند استفاده تبدیل می شود از ۹ انرژی دارد را انتخاب کنید و انتخاب کنید ۹ کربوهیدرات. هیکل انسان {نمی تواند} این ماده را ذخیره تنبل را انتخاب کنید و انتخاب کنید برای عجله اجتناب کرده اند طریق کلیه ها از بین بردن تبدیل می شود، به همین دلیل هیچ تاثیری روی هیکل خواهید کرد ندارد.

ساخارین
ساخارین

حدود ۳۰۰-۴۰۰ برابر شیرین تر اجتناب کرده اند شکر استاندارد است. برای شیرین کردن آن ساده به مقدار به سختی خواستن دارید. یکی اجتناب کرده اند معایب آن ویژه به ویژه در غلظت های بالا اینجا است کدام ممکن است سبک تلخ هر دو فلزی دارد. این دلیل است است کدام ممکن است بیشتر اوقات همراه خود سایر شیرین کننده های کم انرژی هر دو با بیرون انرژی یادآور لوسیون تارتار، منافذ و پوست لیمو، پکتین، ریبونوکلئوتیدها، گلیسین، پایه ژانتین را انتخاب کنید و انتخاب کنید شیرین کننده های مصنوعی یادآور آسپارتام هر دو سیکلامات استفاده تبدیل می شود را انتخاب کنید و انتخاب کنید سبک تلخی پیدا کرده است. .

ساخت کنندگان داروها غذایی معمولا اجتناب کرده اند این شیرین کننده استفاده می کنند. از نسبتا ثابت است را انتخاب کنید و انتخاب کنید ماندگاری بالایی دارد. حتی پس اجتناب کرده اند سال ها عدم استفاده اجتناب کرده اند آن بی خطر است. ساخارین جدا از نوشیدنی های رژیمی گازدار، برای شیرین کردن شیرین ها، مرباها، ژله ها را انتخاب کنید و انتخاب کنید کلوچه های کم انرژی را انتخاب کنید و انتخاب کنید در متعدد اجتناب کرده اند داروها استفاده تبدیل می شود.

ساخارین را می توان شناخته شده به عنوان قند برای شیرین کردن وعده های غذایی، موسلی هر دو میوه، شناخته شده به عنوان متنوع شکر در اسپرسو هر دو پخت را انتخاب کنید و انتخاب کنید پز استفاده کرد.

فواید ساخارین

  • این ماده بیشتر اوقات همراه خود سایر شیرین کننده های مصنوعی ترکیب کردن تبدیل می شود به همان اندازه عوامل نقطه ضعف هر شیرین کننده را جبران تنبل. شناخته شده به عنوان مثال، در کشورهایی کدام ممکن است استفاده اجتناب کرده اند هر ۲ شیرین کننده منتفی است، بیشتر اوقات آن را همراه خود سیکلامن ترکیب کردن می کنند را انتخاب کنید و انتخاب کنید اجتناب کرده اند هر شیرین کننده برای پوشاندن سبک منحصر به فرد استفاده تبدیل می شود. اجتناب کرده اند ترکیب کردن ساخارین را انتخاب کنید و انتخاب کنید آسپارتام نیز بیشتر اوقات در نوشابه های رژیمی استفاده تبدیل می شود.
  • بالقوه است کاربرد به سختی در افت پوند داشته باشد.

مبادله شکر همراه خود عالی شیرین کننده کم انرژی ممکن است به افت پوند را انتخاب کنید و انتخاب کنید جلوگیری اجتناب کرده اند مشکلات وزنی کمک تنبل، این دلیل است است کدام ممکن است ارائه می دهیم امکان می دهد وعده های غذایی را انتخاب کنید و انتخاب کنید نوشیدنی های مورد کنجکاوی شخصی را همراه خود انرژی کمتری خوردن کنید. بسته به اصل وعده های غذایی، ساخارین ممکن است متنوع ۵۰ به همان اندازه ۱۰۰ نسبت شکر در برخی وعده های غذایی شود با بیرون اینکه سبک هر دو احساس آن اصلاح قابل توجهی داشته باشد.

برخی اجتناب کرده اند تحقیق نماد می دهد کدام ممکن است خوردن شیرین کننده های مصنوعی یادآور ساخارین ممکن است در نتیجه گرسنگی، خوردن وعده های غذایی را انتخاب کنید و انتخاب کنید افزایش وزن شود.

عالی تحقیق تبصره‌ای روی خانمها نماد داد افرادی که اجتناب کرده اند شیرین‌کننده‌های مصنوعی استفاده می‌کردند، حدود ۹۰۰ خوب و دنج اصولاً اجتناب کرده اند افرادی که اجتناب کرده اند ساخارین استفاده نمی‌کردند، {اضافه وزن} پیدا کردند.

همراه خود این جاری، عالی تحقیق همراه خود استاندارد بالا کدام ممکن است تمام شواهد درمورد به شیرین‌کننده‌های مصنوعی را انتخاب کنید و انتخاب کنید نتایج آن‌ها بر خوردن وعده های غذایی را انتخاب کنید و انتخاب کنید وزن هیکل را ارزیابی کرد، نماد داد کدام ممکن است مبادله شکر همراه خود شیرین‌کننده‌های کم انرژی هر دو با بیرون انرژی باعث افزایش وزن نمی‌شود. کاملاً برعکس، خوردن انرژی را منطقی۹۴ انرژی کمتر در هر وعده غذایی کاهش می دهد را انتخاب کنید و انتخاب کنید منطقیحدود ۱.۴ کیلوگرم وزن را کاهش می دهد.

به طور معمول، تحقیق نماد می دهد کدام ممکن است مبادله شکر همراه خود شیرین کننده های کم انرژی ممکن است انرژی دریافتی را کاهش دهد.

  • برای مبتلایان دیابتی {مفید است}

خوردن محصولات شیرین شده همراه خود ساخارین بالقوه است برای مبتلایان دیابتی مفید باشد. از این ماده با بیرون هضم مستقیماً اجتناب کرده اند تجهیزات گوارش انسان رفتن می تنبل. در حالی کدام ممکن است ساخارین قدرت غذایی ندارد، {به دلیل} سبک شیرین ممکن است باعث ترشح انسولین در انسان شود. این شیرین کننده سال هاست کدام ممکن است توسط اشخاص حقیقی دیابتی شناخته شده به عنوان کمک کننده لاغری مورد استفاده قرار خواهد گرفت. خوب ارزش غذایی ندارد را انتخاب کنید و انتخاب کنید اجتناب کرده اند آنجایی کدام ممکن است با بیرون اصلاح اجتناب کرده اند طریق ادرار از بین بردن تبدیل می شود، احتمالاً خوردن آن در بخشها کم بی خطر است. ساخارین حدود ۵۵۰ برابر شیرین تر اجتناب کرده اند ساکارز است را انتخاب کنید و انتخاب کنید خوردن روزانه به همان اندازه ۵ میلی خوب و دنج به ازای هر کیلوگرم وزن هیکل تب دار است.

تحقیق یک زمان کوتاه تأثیر ساخارین توسط خودم بر مرحله قند خون را مورد ارزیابی قرار داده اند، با این حال تحقیق متعددی نتایج سایر شیرین کننده های مصنوعی را بازرسی کرده اند.

تحقیق ای بر روی ۱۲۸ شخص تحت تأثیر دیابت نوع ۲ نماد داد کدام ممکن است خوردن شیرین کننده های مصنوعی بر مرحله قند خون تأثیر نمی گذارد. همین پایان در تحقیق همراه خود سایر شیرین کننده های مصنوعی یادآور آسپارتام نیز به بازو به اینجا رسید.

جدا از این، برخی اجتناب کرده اند تحقیق مختصر مدت نماد می دهد کدام ممکن است مبادله شکر همراه خود شیرین کننده های مصنوعی بالقوه است به مدیریت قند خون کمک تنبل. اصولاً شواهد نماد می دهد کدام ممکن است شیرین کننده های مصنوعی به طور قابل توجهی بر مرحله قند خون در اشخاص حقیقی مفید هر دو اشخاص حقیقی تحت تأثیر دیابت تأثیر نمی گذارد.

گروه وعده های غذایی را انتخاب کنید و انتخاب کنید دارو (FDA) استفاده اجتناب کرده اند ساخارین را شناخته شده به عنوان شیرین کننده در اسبابک ها زیر طرفدار می تنبل:

  • {نوشیدنی ها}، آب میوه ها، اساس های نوشیدنی
  • متنوع شکر برای پخت را انتخاب کنید و انتخاب کنید پز
  • در غذاهای فرآوری شده

آنها علاوه بر این ساخارین را برای مصارف تجاری اجتناب کرده اند جمله:

  • آسانسور عطر را انتخاب کنید و انتخاب کنید سبک در قرص های ویتامین را انتخاب کنید و انتخاب کنید داروها معدنی جویدنی
  • محافظت سبک را انتخاب کنید و انتخاب کنید خواص فیزیکی آدامس
  • افزایش عطر را انتخاب کنید و انتخاب کنید سبک محصولات پخته شده

خواه یا نه ساخارین مرحله قند خون را افزایش می دهد؟

اگرچه شناخته شده به عنوان عالی شیرین کننده با بیرون انرژی به بازار تهیه تبدیل می شود، با این حال چندین تحقیق جدیدترین نماد داده اند کدام ممکن است این شیرین کننده به معنای واقعی کلمه هستند مرحله قند خون را افزایش می دهد. اعتقاد بر اینجا است کدام ممکن است این نتایج {به دلیل} تنظیمات در میکرو ارگانیسم های روده ناشی اجتناب کرده اند شیرین کننده ها است.

اصولاً این تحقیق بر روی موش ها {انجام شده} است را انتخاب کنید و انتخاب کنید تحقیق انسانی الگوی های فوق العاده به سختی اجتناب کرده اند هیپرگلیسمی را برای ادغام کردن شده است. این دلیل است، نتیجه گیری از واقعی اجتناب کرده اند تجزیه و تحلیل سخت است. همراه خود این جاری، اصولاً تحقیق نماد می دهد کدام ممکن است شیرین کننده استویا بر مرحله قند خون تأثیر نمی گذارد. اگر با توجه به نتایج بالقوه ساخارین درگیر هستید، می توانید استویا را متنوع کنید.

ساخارین و تاثیر آن بر دیابت
ساخارین را انتخاب کنید و انتخاب کنید تاثیر آن بر دیابت

مشکلات جانبی بالقوه

  • ساخارین را انتخاب کنید و انتخاب کنید خطر ابتلا به بیشتر سرطان ها مثانه

آزمایش‌ها در دهه‌های ۱۹۷۰ را انتخاب کنید و انتخاب کنید ۱۹۸۰ نماد داد کدام ممکن است سطوح بالای ساخارین در رژیم غذایی موش‌ها در نتیجه تحمیل تومورهای مثانه می‌شود. ادامه دارد بحث با توجه به امنیت این ماده یکپارچه دارد.

تحقیق انسانی ارتباطی بین بروز بیشتر سرطان ها مثانه را انتخاب کنید و انتخاب کنید استفاده اجتناب کرده اند ساخارین هر دو سایر شیرین کننده های مصنوعی نماد نداده است، با این حال چنین مطالعاتی مهارت محدودی برای مثال ارتباط بین بیشتر سرطان ها را انتخاب کنید و انتخاب کنید ساخارین دارند. این واقعیت کدام ممکن است ساخارین در تحمیل بیشتر سرطان ها در سیستم‌های آزمایشی مختلف جهش‌زا نیست هر دو اصلاً جهش‌زا نیست، بالقوه است نماد دهد کدام ممکن است ساخارین همراه خود DNA کار با هم ندارد. به همین دلیل، بالقوه است در دوزهای همان قدیمی خطر بیشتر سرطان ها زایی قابل توجهی برای انسان تحمیل نکند. از در تحقیق بیشتر سرطان ها زایی سازنده، دوز تجویز شده برای انسان فوق العاده کمتر اجتناب کرده اند دوز تجویز شده برای موش است. همراه خود این جاری، طبق این تحقیق، شواهد واضحی مبنی بر ارتباط بین خوردن ساخارین را انتخاب کنید و انتخاب کنید خطر ابتلا به بیشتر سرطان ها وجود نداشت. به دلیل FDA این ماده را اجتناب کرده اند لیست داروها بیشتر سرطان ها زا بردن کرد را انتخاب کنید و انتخاب کنید برچسب های هشدار دهنده را اجتناب کرده اند روی غذاهای تشکیل آن بردن کرد.

در حالی کدام ممکن است ارتباط بین خوردن ساخارین را انتخاب کنید و انتخاب کنید خطر ابتلا به بیشتر سرطان ها مثانه رد شده است، متعدد اجتناب کرده اند گروه های بهداشتی ادامه دارد معتقدند کدام ممکن است استفاده اجتناب کرده اند آن باید به اسبابک ها زیر محدود شود:

  • عاشق
  • فرزندان
  • زن باردار

این {به دلیل} احتمال پاسخ های آلرژیک است.

این ماده به گروهی اجتناب کرده اند ترکیبات به آن اشاره می شود سولفونامیدها تعلق دارد کدام ممکن است ممکن است در برخی اشخاص حقیقی پاسخ های آلرژیک تحمیل تنبل.

پاسخ ها ممکن است برای ادغام کردن اسبابک ها زیر باشد:

  • عوارض
  • مشکلات تنفسی
  • اسهال
  • مشکلات پوستی

چکیده

پس اجتناب کرده اند تحقیق بحث برانگیز، اکثر افسران بهداشتی موافق هستند کدام ممکن است این ماده برای خوردن انسان بی خطر است. همراه خود این جاری، متعدد اجتناب کرده اند تولیدکنندگان پس اجتناب کرده اند تحقیق زودتر با توجه به این ماده شناخته شده به عنوان عالی بیشتر سرطان ها‌زای احتمالاً، به شیرین‌کننده‌های تولید دیگری روی آوردند را انتخاب کنید و انتخاب کنید اجتناب کرده اند شهرت ساخارین کاسته شد. شواهد بالقوه است به موقعیت آن در تحمیل مشکلات متابولیک ردیابی کنند، با این حال تحقیقات بیشتری برای تایید این تأثیر می خواست است.

تورم:

https://www.medicalnewstoday.com/articles/is-saccharin-bad-for-you#summary

https://www.diabetes.co.uk/sweeteners/saccharin.html

https://www.sciencedirect.com/topics/biochemistry-genetics-and-molecular-biology/saccharin

https://www.healthline.com/nutrition/saccharin-good-or-bad#the-bottom-line

این مکان عالی خبرخوان خودکار است کدام ممکن است مطالب مختلفی را بازنشر می تنبل. در صورتی کدام ممکن است محتوای خواهید کرد با بیرون اشاره کردن تأمین آشکار شده است لطفاً اطلاع دهید به همان اندازه لینک اضافه شود.