خواص کائو، از خواص کائو برای سلامت بدن چه میکائو؟


خواص کاکائو

تحقیقات جدید نشان می دهد یک فنجان کاکائو می تواند برای مردان فواید درمانی بیماری داشته باشد. چای سبز، کاکائو و بسیاری از میوه ها حاوی تعداد زیادی فلاوانول هستند که عملکرد رگهای خونی را بهبود بخشیده و فشارخون را پایین می آورند. در این مقاله به بررسی خواص کاکائو برای سلامتی می پردازیم.

خوردن کا از قلب مردان در برابر استرس محافظت می کند
خواص کاکائو

استرس

استرس به‌عنوان “پاسخ بدن به تغییر تغییر” تعریف می‌شود. استرس بر سلامت عمومی تاثیرگذار است. درمان بیماری را به بیماری ها از بیماری های قلبی گرفته تا و حتی انواع سرطان های مرتبط دانسته اند.

حوادث استرسزا مانند جلسه امتحان، سخنرانی یا شرکت در مصاحبه غغلی، به طور موقت ضربان و فشارخون را افزایش داده و قلب خونی را گگاد می کند. استرس یک قسمت طبیعی از پاسخ بدن است، اما پوشش رگهای خونی که بهعنوان اندوتلیوم شناخته می شود، پسازاین نوع استرس تا ۹۰ دقیقه طول میککد تا بهبود می یابد.

این موضوع ممکن است کمک کند تا بدانیم ته چرا استرس به طور موقت خطر یک عارضه ای قلبی درمانی حاد، مانند حمله قلبی را افزایش می دهد.

مصرف کاکائو بر قلب

دانشمندان ۳۰ مرد سالم بین ۱۸ تا ۴۵ سال را در آمایگگاه در دو زمان دیگر با فاصله کمتر ۷ روز تحت آمایش قرار دادند.

در این تحقیق افراد قبل از هر جلسه به مدت ۱۲ ساعت ناشتا بودند و از مصرف الکل، ورزش شدید و غذاها و نوشیدنی های غنی از فنول پلیول به مدت ۲۴ ساعت قبل از پرهیز بودند.

در هر ویزیت، شرکت کنندگان در آرامش بودند، ابتدایی اتساع با جریان جریان بازویی که اندازه گیری عملکرد اندوتلیال نامیده می شود را ارزیابی کرد. آن‌ها همچنین فشارخون، ضربان قلب و جریان خون خود را اندازه‌گیری کدن،.

در یکی از این ویزیتها، شرکتهای کاکائوی معمولی که سرشار از فلاوانول است، می خورد و در دوره ای دیگر، یک نوشیدنی مخصوص کاکائو نوشیدنی که فلاوانول کمی داشت.

حدود ۹۰ دقیقه بعد، آنها در یک رقابت آوامونی که برای ایجاد استرس طراحی شده بودند، شرکت کردند.

بهعنوان، در طول آزمون، بررسی شرکت کنندگان فیلم و عملکرد آنها را روی صفحه تماشا کردند و به شرکت کنندگان گفتند که “زبان بدن” آنها را نیز ارزیابی می کنند.

زمان آمون بهتدریج سریعتر میشد و شرکت کنندگان هر زمان که پاسخ اشتباهی می داد امتیازشان کم می شد. ۳۰ دقیقه و سپس ۹۰ دقیقه س از آآآآمایش استرس، فشارهای اندوتلیال و فشارخونکننندگان را دوباره اندازه گیری کردند.

نتایج نشان داد که ۳۰ دقیقه پس از آآمون استرس، همه شرکت کنندگان عملکرد اندوتلیال مختل بودند. این معیار ۹۰ دقیقه پس از آزمون استرس به طور قابل‌توجهی بالاتر بود.

بااینننندگانی که کاکائوی کرار فلاکائول نوشیدن نسبت به افرادی که کاکائو با فلاوانول کم، مصرف باعث کاهش عملکرد اندوتلیال می شود.

علاوه بر این، کاکائو با فلاوانول بالا جریان خون را جریان خون را در طول آآمایش و بعد از آن در مقایسه با کاکائو با فلاوانول کم، افزایش داد.

سایر بیماریهای قلبی و فشارخون برای هر دو شرایط مشابه بود.

نتیجه:

در مطالعه، مطالعات دریافتند که خوردن رگهای خونی مردان در اولین مضرر استرس روانی محافظت می کند. از طرف دیگر متخصصان میدانند که یک رژیم غذایی غنی از میوه و سبزی، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی درمانی، بیماریهای قلبی و مرگ و میر ناشی از قلب و درمان را در کاهش میدهد.

ازجمله مواد مغذی سالم موجود در میوه و سبزیوا، می توانم به ترکیبات پلی فنولیک معروف به فلاوانول که در کاکائو هم وجود دارد، اشاره کنم. در بلندمدت، اینها عملکرد اندوتلیال را بهبود می بخشند و فشارخون را پایین می آورند.

تحقیقات نشان می دهد که خوردن کاکائو که سرشار از فلاوانول است، در ساعاتی قبل از یک رویداد استرسزا می تواند جریان خون را در طول استرس بهبود بخشد و به بازیابی عملکرد اندوتلیال در مردان زیر ۴۵ سال و حتی بیش از ۴۵ سال کمک کند.

تحقیقات برنامه های کاربردی برای رژیم روزانه قابل توجه است؛ زیرا دوز مصرفی روزانه می تواند با مصرف انواع غذاهای غنی از فلاوانول بهویژه سیب، انگور سیاه، توت سیاه، گیلاس، تمشک، گلابی، چای سبز و کاکائو فرآوری نشده به دست آید. این ماده پیامدهای مهمی در خطر محافظت از رگهای خونی دارند که در برابر استرس روانی آسیب پذیرتر هستند.

تحقیقات آینده

مطالعه آن‌ها باعث شد که زنان از مطالعه خارج شوند. آنها گزارش می دهند که به خاطر سازگاری آزمایشی با زنان، آنها می خواستند از بدن تأثیر نوسانات هورمونی در طول چرخه قاعدگی زنان بر تغییراتی که باعث جلوگیری از مصرف آنها شود. . بررسی هنوز در مورد تاثیر فلانول ها در پاسخ به استرس زنان مطمنندس. بااینحال، شواهد موجود نشان می دهد تفاوتهای جنسیتی در نحوه پاسخ بدن به استرس وجود دارد; بنابراین، مطالعات آینده بر روی زنان مشخص شود. یک تحقیق علمی‌تر می‌تواند شامل مولکولی عملکرد قلب و بدن داش باشد. این باید از تشخیص نریک تککک که یک مولکول مواد سیگنالینگ است که رگهای خونی و استرس را نشان می دهد. کورتیزول را گشاد می کند.

خوردن کا از قلب مردان در برابر استرس محافظت می کند
خواص کاکائو

تحقیقات آینده باید مصرف فلاوانول را در پاسخ‌های استرسی که در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های بیمارانی هستند، مانند فشارخون بالا و استرس روانی هستند، می‌گیرند.

هشدارها در مورد مصرف کاکائو

  • بارداری و شیردهی: کاکائو در دوران بارداری و در دوران شیردهی که به مقدار متوسط ​​یا بهطورمعمول مصرف شود، ایمن است، اما حتما میزان مصرف خود را کنترل کنید. مصرف مقدار زیاد کاکائو در دوران بارداری به دلیل کافئین آن، احتمالرس. کافئین موجود در کاکائو از جفت عبور می‌کند. این مورد بحثبرانگیز است، اما برخی شواهد نشان می دهد که دوزهای بالای کافئین در دوران بارداری ممکن است با زایمان زودرس، وزن کم هنگام تولد و سقطجین مرتبط باشد. برخی از متخصصان توصیه می کنند که مصرف کافئین در بارداری بالاتر از ۳۰۰ میلی گرم در روز نباشد. کافئین در دوران شیردهی نگران کننده است. تصور می شود شیرمادر در کافئین تقریبا نیمی از سطح کافئین موجود در خون مادر باشد. اگر مادر بیشازحد ککلات بخورد، کودک شیرخوار ممکن است تحریک شود و به دلیل کافئین مرتب حرکاته باشد.
  • نگرانی: این نگرانی وجود دارد که کافئین در تعداد زیادی کاکائو ممکن است اختلالات اضطرابی را بدتر کند.
  • اختلالات زیستی: مصرف زیاد کاکائو ممکن است خطر وجود و کبودی را در افراد مبتلا به اختلالات افزایش می دهد.
  • بیماری های قلبی: کافئین موجود در برخی است که باعث ضربان قلب ناعث ضربان قلب نمی شود در بیماری هایی که بیماری های قلبی با این بیماری استفاده می شود.
  • نتیجه: کاکائو می تواند سطح قند خون را افزایش دهد و ممکن است در کنترل قند خون در افراد تداخل ایجاد کند.
  • اسهال: کافئین موجود در کاکائو، بهویژه، مقدار زیادی مصرف شود، می تواند اسهال را بدتر کند.
  • بیماری ریفلاکس معده: به نظر می‌رسد کاکائو باعث حرکت مری می‌شود. این موضوع می‌تواند علائم GERD (رفلاکس یا سوزش معده) را بدتر کند.
  • گلوکوم: کافئین موجود در کاکائو فشار کچاکائو فشار چچم را افزایش می دهد و باید در افراد مبتلا به گلوکوم با احتیاط مصرف شود.
  • فشارخون بالا: کافئین موجود در کاکائو ممکن است فشارخون را فرارادی که فشارخون بالا دارند می دهد. بااین، برای افرادی که قبلاً مقدار زیادی کافئین مصرف کرده اند، ممکن است زیاد نباشد.
  • سندرم روده حرکت‌پذیر: کافئین موجود در کاکائو می‌تواند علائم IBS رت درگ.
  • سردردهای میگرنی: کاکائو ممکن است باعث ایجاد میگرن در افراد حساس شود.
  • پوکی استخوان: کافئین موجود در کاکائو ممکن است مقدار کلسیم آآاده شده در عارضه افزایش دهد. افراد مبتلا به پوکی استخوان باید مصرف کاکائو را محدود کنند.
  • جراحی: کاکائو ممکن است در کنترل قند خون در طی مراحل جراحی و بعد از آن ایجاد کند. خوردن کاکائو را حداقل ۲ هفته قبل از عمل جراحی انجام دهید.
  • ضربان قلب سریع و نامنظم (تاکی آریتمی): کاکائوی تلخ می تواند ضربان قلب را افزایش دهد.

کلام آخر:

شواهد اخیر نشان داد که مداخلات تغذیه ای تثیر مفیدی بر بسیاری از عوامل خطر بیولوژیکی تولید شده توسط استرس میگذارد، محصولات کاکائو یکی از آنها است. ککلات تلخ و سایر محصولات کاکائو بهعنوان مکمل های غذایی برای بهبود سلامت قلب و موارد مورد توجه در سراسر جهان قرار گرفته اند. بااینوجود شواهد علمی درباره این محصولات کاکائو ممکن است استرس را کاهش دهد، یافتهای نسبتا جدید است. استرس و واکنش بدن ما به آن، یکی از خطرات بیماری بیماری کرونر است. در این رابطه، اگر ککلات بین پاسخ ما در برابر استرس را ببرد، این یک اثر محافظتی قلبی جدید است.

منابع:

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-812/cocoa

https://pakobserver.net/cocoa-may-protect-males-hearts-from-the-effects-of-mental-stress/

https://www.medicalnewstoday.com/amp/articles/cocoa-may-protect-males-hearts-from-the-effects-of-mental-stress

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4350893/

این سایت یک خبرخوان اتوماتیک است که مطالب مختلفی را بازنشر می کند. در صورتی که محتوای شما بدون ذکر منبع منتشر شده است لطفاً اطلاع دهید تا لینک اضافه شود.